Vrijstaand

Vrijstaande villa

Kenmerken vrijstaande villa

  • Woonoppervlakte 150 m² (exclusief garage)
  • Perceeloppervlakte 550 – 595 m²
  • 4 of 5 slaapkamers
  • Vloerverwarming
  • Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
  • Zonnige tuin
  • Ruime en lommerrijke opzet

luxe en comfort

Vrijstaand wonen in luxe en comfort. In een klassieke villa voorzien van alle moderne gemakken. Omringd door water en groen. Het kan in nieuwbouwproject Wonen op het Eiland. Hier worden vijf vrijstaande villa’s ontwikkeld. De villa’s zijn zowel binnen als buiten standaard al luxe en comfortabel en door u zelf naar eigen smaak in te richten.

Ruim en lommerrijk wonen
De vrijstaande villa’s zijn gelegen op het Noordereiland. Dit eiland krijgt een schaduwrijke inrichting. En dat beleeft u straks tot in uw huis. Want de vijf vrijstaande woningen hebben allemaal een diepe voortuin met daarvoor een brede groenstrook. De afstand tot de weg is groot en de privacy optimaal.

Door de riante kavels (van 480 tot 620 m²) heeft u alle ruimte om twee auto’s naast elkaar te parkeren op eigen terrein voor uw garage. Deze garage is trouwens binnendoor bereikbaar en dus ook perfect te gebruiken als bijkeuken.

Zonnige tuin

U heeft vanuit uw villa niet alleen vóór uitzicht op groen, maar ook een zonnige achtertuin. Deze is perfect gelegen op het zuidwesten. Ook na een dag hard werken kunt u hier dus heerlijk van de zon genieten.

Luxe wonen met alle gemakken

Uw vrijstaande villa beschikt uiteraard ook binnen over alle gemakken. Veel ruimte om te wonen met een woonoppervlakte van 167 tot 170 m². Een uitbouw is daarbij nog mogelijk. De woonkamer (met erker) ligt aan de voorzijde. Aan de achterzijde is met bijna 7 meter woningbreedte alle ruimte om uw eigen ultieme leefkeuken te ontwerpen. Met uitzicht op de tuin. Zet de deuren lekker open en geniet binnen van het buitenleven.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele wastafel. Optioneel kunt u een ligbad bijplaatsen. Het toilet is separaat.

Op de tweede verdieping is een hobbykamer aanwezig. Eventueel kunt u een tweede badkamer op deze verdieping bij laten maken. Uw villa wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Dat is comfortabel en het ziet er daarnaast ook prachtig uit zonder radiatoren in huis.

Richt uw huis in naar eigen smaak

Een groot voordeel van nieuwbouw is de mogelijkheid om zelf uw huis naar uw eigen smaak in te richten. In Wonen op het Eiland krijgt u daartoe alle mogelijkheid. Zo kunt u de woonkeuken volledig zelf vormgeven. Voor de keuken is namelijk geen stelpost opgenomen. Vanaf het begin woont u hier dus naar eigen wens.

Lees meer

Ron Hoogervorst - Makelaar

T: 0172-521010
E: rhoogervorst@deerenberg.nl

Toon Belangstelling

Toon interesse in Wonen op het Eiland door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te toe te sturen. Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Wonen op het Eiland.

Toon belangstelling

Prijslijst

Nr. Status Kavelopp. Woonopp. Kamers price (v.o.n.)
36Te koop595 m²150 m²5€ 707.000
37Te koop550 m²150 m²5€ 678.000
38Te koop550 m²150 m²5€ 678.000
39Te koop550 m²150 m²5€ 678.000
40Te koop595 m²150 m²5€ 707.000

Interesse?

Heeft u interesse in Wonen op het Eiland? Toon dan belangstelling via ons inschrijfformulier.

Belangstelling