Twee-onder-één-kap

Twee onder een kap

Kenmerken twee onder een kap woning

  • Woonoppervlakte 150 m²
  • Perceeloppervlakte 364 – 451 m²
  • 4 of 5 slaapkamers
  • Garage binnendoor bereikbaar
  • Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
  • Tuin aan het water
  • Veel vrijheid om naar eigen wens in te richten

Riant wonen aan het water. In een klassieke twee onder een kap woning voorzien van alle moderne gemakken. In nieuwbouwproject Wonen op het Eiland kan dit voor u werkelijkheid worden. Hier worden acht twee onder een kap woningen ontwikkeld. U krijgt er veel ruimte om te wonen en een tuin aan het water. Bovendien zijn deze woningen door u zelf naar eigen smaak uit te breiden en in te richten. Als dat geen vrijheid is…

Wonen aan het water
De riante twee onder een kap woningen komen verspreid op het Zuidereiland te liggen. Ze hebben allemaal een tuin aan het water. Dat geeft een heerlijk gevoel van ruimte. Alsof u iedere dag een beetje op vakantie bent.

Volop ruimte om te wonen
Met een woonoppervlakte van 157 m² heeft u in uw twee onder een kap woning alle ruimte om fijn te wonen. Maar wilt u liever nog meer ruimte? Dat kan. U kunt kiezen voor een uitbouw en ook een erker behoort tot de mogelijkheden.

Vrijheid om uw huis zelf in te delen
Kom aanrijden, parkeer uw auto voor de garage en betreed het huis via de zij-entree. De hal is ruim en vanuit hier heeft u direct toegang tot de garage. Kom dan uw huis binnen. Met een breedte van bijna 6 meter krijgt u volop de ruimte om te variëren met de indeling. Kiest u voor een open woonkeuken, natuurlijk afgescheiden van een ruime living? Heeft u altijd al een kookeiland gewild? U krijgt alle vrijheid, want voor de keuken is geen stelpost opgenomen. Aan u de keuze.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele wastafel. Optioneel kunt u een ligbad bijplaatsen. Het toilet is separaat. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een extra kamer met dakkapel en een tweede badkamer.

Lees meer

Albert de Boer - Makelaar

T: 0172-427305
E: info@dekoningnieuwbouw.nl

Toon Belangstelling

Toon interesse in Wonen op het Eiland door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te toe te sturen. Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Wonen op het Eiland.

Toon belangstelling

Prijslijst

Nr. Status Kavelopp. Woonopp. Kamers price (v.o.n.)
71Verkochtniet bekendniet bekendniet bekendniet bekend
72Verkochtniet bekendniet bekendniet bekendniet bekend
78Te koop451 m²150 m²5€ 638.000
79Te koop364 m²150 m²5€ 584.000
85Verkochtniet bekendniet bekendniet bekendniet bekend
86Verkochtniet bekendniet bekendniet bekendniet bekend

Interesse?

Heeft u interesse in Wonen op het Eiland? Toon dan belangstelling via ons inschrijfformulier.

Belangstelling